Galetes artesanes fetes amb base de farina d'espelta ecològica.
Decorades amb gotes de xocolata.
Ingredients
Preparació
Decorades amb gotes de xocolata.
Ingredients
- 200 gr. Farina d'espelta integral T-80 "eco".
- 1 Ou.
- 4 gr. Bicarbonat sòdic.
- 70 gr. Mantega.
- 50 gr. Sucre de canya integral.
- 15 gr. de Canyella en pols.
- Gotes de xocolata.
Preparació
① Només barrejar per integrar els ingredients. No amassar, no volem activar el gluten i fer pa. ☺
- En un bol gran unir la farina, la canyella i el bicarbonat.
- Unir els líquids: la mantega a dins l’ou i el sucre.
- Unir líquids i sòlids: Abocar el contingut líquid a dins el bol gran.
- Integrar els ingredient formant una massa uniforme. ①
- Formar una placa i posar-la a la nevera ⌛ durant 20 minuts.
- Estendre la massa amb el rodet fent passades fins que quedi prima (entre 2 i 3 mm. Aprox.).
- Tallar les galetes amb uns emplatador de 6 cm. de diàmetre.
- Reservar a la nevera ⌛ durant 30 min. (tapades amb film.)
- Forn calent a 180º. Entre 10 i 12 minuts.
- Retirar i reposar-les sobre una reixa fins que es refredin.