Germinat de llenties



Vida!!!
Així volem descriure els germinats... Vida en evolució. Unes bones llenties activades i regades durant uns dies, ens aporten el millor de la vida: Enzims.

Una llavor en germinar activa una abundant creació enzimàtica, com mai en la seva vida. Aquests enzims actuen molt positivament sobre el metabolisme humà afavorint de forma significativa els processos digestius.

Ingredients

  • Llenties (aquí hem fer servir la varietat Pardines). Podem agafar 100 gr.
  • Aigua.
  • Paciència, una mica.

Preparació

① Tocar-les, sentir la seva humitat.
Si a les3 hores les notem seques, les remullem.
Les llenties han d'estar sempre humides.
Intentar evitar que quedin colgades d'aigua.

  1. Posar les llenties en remull durant 8 hores.
  2. Estendre en un plat o una safata les llenties.
  3. Cada 4-8 hores regar-les amb aigua.
  4. A partir del 3er. o 4art. dia ja podem disposar.


Consum


Aigua enzimàtica - Rejuvelac

  • S'aconsella menjar-les en fresc. Directament o en amanides. 
  • La conservació dels enzims es manté sempre per sota dels 50º centígrads. 
  • Rejuvelac - aigua enzimàtica: A partir del tercer dia (quan la tija medeix aproximadament 5 mm) podem agafar un grapat de llenties germinades i posar-les dins un pot en aigua. Deixar-la reposar unes 12 - 18 hores i l'aigua queda carregada d'enzims. 



    Seguiment del germinat
  • Segon dia
  • Tercer dia
  • Quart dia
  • Cinquè dia

  • Sisé dia

Comentaris