Medallons de carbassa



Temporada de carbasses!!!  Amb molt de gust.
En cremes, salses,  com a acompanyament...

Carbassa varietat "violí". La seva forma allargada i el seu diàmetre d'entre 10 i 15 cm la fan la millor candidata.
En cas d'utilitzar qualsevol altra varietat el procés és el mateix, només que el tall el farem amb un tallapastes o un emplatador rodó...

Ingredients

  • Una carbassa de la varietat "violí". 
  • Oli 
  • Sal. 

Preparació

① Ha de quedar toba i a l'hora amb consistència. Al punt.
Punxar-les amb un ganivet i trobar una textura de mantega.




 

  1. Tallar rodanxes de carbassa d'un centímetre aproximadament.
  2. Pelar cada rodanxa.
  3. Posar-les al vapor durant uns 20 minuts.
  4. Retirar i reservar.
  5. En una paella posar una mica d'oli.
  6. Posar els medallons i salar-los. A dins de la mateixa paella.
  7. Anar-los girant fins que quedin torradets i caramelitzats. 
  8. Brillaran.


Mai, una cosa tant senzilla, ha provocat tant de plaer...
Un emocionat de les carbasses.

Comentaris