Temporada de carbasses!!! Amb molt de gust.
En cremes, salses, com a acompanyament...
Carbassa varietat "violí". La seva forma allargada i el seu diàmetre d'entre 10 i 15 cm la fan la millor candidata.
En cas d'utilitzar qualsevol altra varietat el procés és el mateix, només que el tall el farem amb un tallapastes o un emplatador rodó...
En cas d'utilitzar qualsevol altra varietat el procés és el mateix, només que el tall el farem amb un tallapastes o un emplatador rodó...
Ingredients
- Una carbassa de la varietat "violí".
- Oli
- Sal.
Preparació
① Ha de quedar toba i a l'hora amb consistència. Al punt.
Punxar-les amb un ganivet i trobar una textura de mantega.
Punxar-les amb un ganivet i trobar una textura de mantega.
- Tallar rodanxes de carbassa d'un centímetre aproximadament.
- Pelar cada rodanxa.
- Posar-les al vapor durant uns 20 minuts. ①
- Retirar i reservar.
- En una paella posar una mica d'oli.
- Posar els medallons i salar-los. A dins de la mateixa paella.
- Anar-los girant fins que quedin torradets i caramelitzats.
- Brillaran.
Mai, una cosa tant senzilla, ha provocat tant de plaer...
Un emocionat de les carbasses.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada