Porridge de poma al meu rotllo



Un matí d'un dia entrat en la tardor, que anuncia l'arribada del fred ens ve de gust esmorzar calent. I avui estem exquisits!! que hi farem.

Porridge es podria traduir com a farinetes de civada.
I la civada la coneixem en castellà com a "Avena".

Ingredients
  • 1 Poma Golden.
  • 250 ml. Aigua o beguda vegetal.
  • 4 cullerades de flocs de civada petits.
  • 1/2 grapat de panses i nabius vermells.
  • 1 punta de cullereta de gingebre en pols.
  • 1 punta de cullereta de canyella en pols.
  • 3 cullerades de melmelada de nabius (Pot ser Maduixa, mora, etc.).

Preparació
① En el moment que la poma estigui tova per fora i al punt per dins,
Convertir-ho en una Delicatessen també està en els detalls. 😏


  1. Posar en un cassó l'aigua i la poma tallada a daus (sense pell).
  2. Afegir les panses i els nabius.
  3. Afegir el gingebre i la canyella.
  4. Afegir els flocs de civada.
  5. La melmelada i una mica de flocs els reservem per a decorar.
  6. Bonísim...
Bé molt de gust abrassar el bol amb les dues mans, acostar-lo al nas i deixar-se transportar pels aromes a "casolà" i a "bon rotllo".  

    Detalls de la recepta
  • Per decorar
  • Delicatessen


Comentaris

  1. Be molt de gust esmorzar això els dies de fred... Gràcies per la informació.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada