Un matí d'un dia entrat en la tardor, que anuncia l'arribada del fred ens ve de gust esmorzar calent. I avui estem exquisits!! que hi farem.
Porridge es podria traduir com a farinetes de civada.
I la civada la coneixem en castellà com a "Avena".
I la civada la coneixem en castellà com a "Avena".
Ingredients
- 1 Poma Golden.
- 250 ml. Aigua o beguda vegetal.
- 4 cullerades de flocs de civada petits.
- 1/2 grapat de panses i nabius vermells.
- 1 punta de cullereta de gingebre en pols.
- 1 punta de cullereta de canyella en pols.
- 3 cullerades de melmelada de nabius (Pot ser Maduixa, mora, etc.).
Preparació
① En el moment que la poma estigui tova per fora i al punt per dins,
② Convertir-ho en una Delicatessen també està en els detalls. 😏
② Convertir-ho en una Delicatessen també està en els detalls. 😏
- Posar en un cassó l'aigua i la poma tallada a daus (sense pell).
- Afegir les panses i els nabius.
- Afegir el gingebre i la canyella.
- Afegir els flocs de civada.①
- La melmelada i una mica de flocs els reservem per a decorar.②
- Bonísim...
Bé molt de gust abrassar el bol amb les dues mans, acostar-lo al nas i deixar-se transportar pels aromes a "casolà" i a "bon rotllo".
-
Detalls de la recepta
- Per decorar
- Delicatessen
Be molt de gust esmorzar això els dies de fred... Gràcies per la informació.
ResponElimina