Ens han quedat unes raccions d'arròs integral del dia anterior i li volem donar una mica de color.
Al calaix de les verdures hi ha el taronja, el verd i el vermell que faran bé aquesta feina.
Afegim una ceba, dos alls i uns "polvos" màgics i... reconstrucció d'un arròs solitari (que no deconstrucció!)
Ingredients
- 200 gr. d'arròs integral, ja cuit.
- 1/2 pebrot vermell.
- 1 Ceba mitjana.
- 1/2 Carbassó.
- 2 Pastanagues.
- 2 Dents d'all.
- 1 taronja de fer suc
- Una mica de gingebre en pols.
- Una mica de cúrcuma en pols.
- 4-6 cullerades de vi blanc. (opcional - pot ser aigua)
Preparació
- Posem una paella al foc amb una mica d'oli. Incorporem les dues dents d'all.
- La pastanaga, la ceba i el pebrot li tirem tallat a juliana. Salem.
- Als 10 minuts d'anar saltejant les verdures hi afegim el carbassó també a juliana.
- Quan les verdures estiguin al punt de "fetes i cruixentetes", afegim l'arròs.
- En un got barrejem el vi blanc, el gingebre i la cúrcuma. ①
- Inmediatament anem incorporant el suc de la taronja. ②
- Deixar-lo reposar 2 minuts amb una tapa.
- Podem presentar-ho amb un emplatador rodó. Molt xic, no? ③
":..y un arroz triste y sólo que deambula por los rincones del frigo, se alza como una torre de sensaciones, colores i esa cremosidad que... UUUmmmm!"
¡Bon appétit!.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada