Molt encertada combinació. Color i textura aliats per delectar paladars exquisits, des de la humilitat d'un arròs i la senzillesa d'una col. Mira, avui estem poètics.
Quan fem arròs integral podem incorporar-lo a l'aigua freda que està acabada de posar. No cal esperar a que aquesta bulli.
També podem posar-lo en remull un parell d'hores abans i, si es hivern, tota la nit. Això el farà més esponjós, més digestiu i activarà el germen, o sigui els enzims i el procés de vida.
Potser si que s'ha de provar.
També podem posar-lo en remull un parell d'hores abans i, si es hivern, tota la nit. Això el farà més esponjós, més digestiu i activarà el germen, o sigui els enzims i el procés de vida.
Potser si que s'ha de provar.
Ingredients
- 200 gr. Arròs integral.
- 2 grans d'all.
- Oli d'oliva.
- Sal.
- Col kale.
- Sèsam.
Preparació:
- En una olla posar mig litre d'aigua. Afegir l'arròs, l'oli, la sal i els dos grans d'all amb pell inclosa.
- A sobre i per aprofitar el vapor posarem la col kale al vapor.
- Als 20 minuts, retirarem la col.
- Als 40 minuts aproximadament pararem el foc i deixarem 5 de repòs.
- Al servir-lo, decorar-lo amb sèsam.
I les coses senzilles,
ens alegren la vida...!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada