12 de gener de 2017

Arròs integral amb sèsam i col kale


Molt encertada combinació. Color i textura aliats per delectar paladars exquisits, des de la humilitat d'un arròs i la senzillesa d'una col. Mira, avui estem poètics.

Quan fem arròs integral podem incorporar-lo a l'aigua freda que està acabada de posar. No cal esperar a que aquesta bulli.
També podem posar-lo en remull un parell d'hores abans i, si es hivern, tota la nit. Això el farà més esponjós, més digestiu i activarà el germen, o sigui els enzims i el procés de vida.
Potser si que s'ha de provar.

Ingredients

  • 200 gr. Arròs integral.
  •     2 grans  d'all.
  • Oli d'oliva.
  • Sal.
  • Col kale.
  • Sèsam.

Preparació:

La col al vapor.


  1. En una olla posar mig litre d'aigua. Afegir l'arròs, l'oli, la sal i els dos grans d'all amb pell inclosa.
  2. A sobre i per aprofitar el vapor posarem la col kale al vapor.
  3. Als 20 minuts, retirarem la col.
  4. Als 40 minuts aproximadament pararem el foc i deixarem 5 de repòs.
  5. Al servir-lo, decorar-lo amb sèsam.

I les coses senzilles,
ens alegren la vida...!

Relacionats...

Arròs integral amb sèsam i col kale
4/ 5
Oleh

Subscripció via Correu electròcnic

Si t'agrada el contingut, pots rebre les novetats al teu mail.