Ceba amb cúrcuma i taronja


Complement imprescindible per a acomapnyar quasi qualsevol elaboració.



Ingredients

  • 3 cebes mitjanes
  • 1 raig de vi blanc.
  • 1 Taronja (El suc).
  • 2 Polsims de cúrcuma.
  • Oli d'oliva.
  • Sal


Preparació

  1. En una paella posar un raig d'oli.
  2. Tallar la ceba a juliana ben prima. Posar-la a la paella.
  3. Quan la ceba es comença a marcar i a deshidratar, tirar un raig de vi blanc.
  4. Quan la ceba demana més líquid, afegir la meitat del suc de la taronja i la cúrcuma. Remanar-ho be amb la intenció de repartir la curcuma per tota la ceba.
  5. Quan la ceba torna a demanar més líquid, acabar d'afegir la resta del suc de taronja.
  6. Parar el foc quan ja no quedi líquid. 
  7. Tapar la paella i deixar reposar uns minuts.



Comentaris