Complement imprescindible per a acomapnyar quasi qualsevol elaboració.
Ingredients
- 3 cebes mitjanes
- 1 raig de vi blanc.
- 1 Taronja (El suc).
- 2 Polsims de cúrcuma.
- Oli d'oliva.
- Sal
Preparació
- En una paella posar un raig d'oli.
- Tallar la ceba a juliana ben prima. Posar-la a la paella.
- Quan la ceba es comença a marcar i a deshidratar, tirar un raig de vi blanc.
- Quan la ceba demana més líquid, afegir la meitat del suc de la taronja i la cúrcuma. Remanar-ho be amb la intenció de repartir la curcuma per tota la ceba.
- Quan la ceba torna a demanar més líquid, acabar d'afegir la resta del suc de taronja.
- Parar el foc quan ja no quedi líquid.
- Tapar la paella i deixar reposar uns minuts.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada