Com... Fer xori-vegans


Amb pebre de la Vera, clar! Sembla que amb aquest pebre, qualsevol recepta pugui dir-se "axorissat". I més si el trobem que sigui fumat.

La cuina vegana pot ser una bona alternativa en moltes de les nostres elaboracions.
En aquest cas, la carn queda substituida per la soja texturitzada i la farina de gluten.

Ingredients

  • 250 gr. Farina de Gluten.
  •     2 Cullerades Pebre de la Vera.
  •  1/2 Cullerada Guindilla o pebre negre.
  •  1/2 Cullerada All en pols.
  •     3 Cullerades Arròs cuit.
  •     5 Cullerades de pa ratllat.
  •     1 Culleradeta de Sal.
  • 300 ml. Aigua.
  •     3 gr. Shoyu o 15 gr. de salsa de soja.
  •  1/2 Tassa de soja texturitzada remullada.

Preparació

  1. Barrejar tots els ingredients menys la farina de gluten, ens serà més fàcil.
  2. Integrar la farina de gluten. Amb dedicació.
  3. Reposar uns 15 minuts. 
  4. Moment de tastar i posar-los al nostre gust. De sal, de pebre...
  5. Extendre la massa a tires en paper film transparent, donar-li forma, fer plecs allà on volem que quedi marcat cada unitat i lligar els extrems. (A la imatge es veu força be).
  6. Submergir-los en aigua bullint durant uns 25 minuts. També es poden fer al vapor.
  7. Així de senzill.

El gust a pebre, all i amb aquell punt picant...
La textura carnosa...
La consistència...
Increible! Algú ho havia de dir.


Comentaris