Cullerades d'ecalfor interior amb molt de gust.
Una magnífica combinació dels porros amb la col Kale. Ara que aquesta s'ha possat tant de moda.
Ingredients
- 2 Porros.
- 1 Ceba mitjana.
- 1 Patata Mitjana.
- 750 ml. Aigua.
- Col Kale.
- Oli d'oliva
- Sal.
Preparació
- Netejar els porros i treure-li la primera funda. Tallar-los petits.
- Tallar també la ceba petita.
- Posar la ceba i el porro en una olla al foc amb un raig d'oli i salar-los.
- Mentre es va cuinant la ceba i el porro. Escalfar l'aigua a part.
- Tallar la patata a daus petits.
- Quan la ceba ja està una mica marcada, tirar-hi la patata i l'aigua.
- Netejar les fulles de col kale. Posar-les al vapor de la crema.
- Quan comenci a bullir podem abaixar una mica el foc.
- Quan han passat uns 20 minuts. Apagar el foc i passar el pimer.
- Tastar-ho i corretgir-ho de sal si cal.
- Retirar la col i tallar-la a trocets petits. Els farem servir com a "tropezones" a dins de la crema.
Bon profit!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada