Crema de porros amb col kale


Cullerades d'ecalfor interior amb molt de gust.
Una magnífica combinació dels porros amb la col Kale. Ara que aquesta s'ha possat tant de moda.

Ingredients

  • 2 Porros.
  • 1 Ceba mitjana.
  • 1 Patata Mitjana.
  • 750 ml. Aigua.
  • Col Kale.
  • Oli d'oliva
  • Sal.


Preparació


  1. Netejar els porros i treure-li la primera funda. Tallar-los petits.
  2. Tallar també la ceba petita.
  3. Posar la ceba i el porro en una olla al foc amb un raig d'oli i salar-los.
  4. Mentre es va cuinant la ceba i el porro. Escalfar l'aigua a part.
  5. Tallar la patata a daus petits.
  6. Quan la ceba ja està una mica marcada, tirar-hi la patata i l'aigua. 
  7. Netejar les fulles de col kale. Posar-les al vapor de la crema.
  8. Quan comenci a bullir podem abaixar una mica el foc.
  9. Quan han passat uns 20 minuts. Apagar el foc i passar el pimer.
  10. Tastar-ho i corretgir-ho de sal si cal.
  11. Retirar la col i tallar-la a trocets petits. Els farem servir com a "tropezones" a dins de la crema.


Bon profit!!

Comentaris