Fabetes amb pernil


Un dia a Ca la Cristina les vàrem trobar ja cuites i a punt. Va ser una grata sorpresa.
I sí!  Confeso, ho hem tornat a fer. Gràcies Cristina.

Tot fent un Vermut, que ara sembla tornar a la primera fila dels aperitius, aquestes Babys són una aposta segura.

Ingredients

  • 200 gr. de Fabetes "baby" cuites.
  •     1 Penca de pernil "Serrano".
  •     1 Gra d'all.
  •        Oli d'oliva i sal.

Preparació

  1. Tallem una penca de pernil "Serrano" a tires petites (més o menys del tamany de les fabes).
  2. En una paella posem un raig d'oli d'oliva i l'all tallat a làmines. Reservem.
  3. Tirem les fabes i anem remenant perquè s'escalfin i es torrin una mica.
  4. A 2 minuts d'apagar el foc, tirem el pernil mirant que cada tira quedi "suelta" i seguim remenant per tal que els sabors es vagin impregnant. 

Aquí a "La Vall" on vivim, els equilibris ovo-lacteo-jabugo-vegetarians són quasi una assignatura obligatòria. 
El territori deu tenir la seva saviesa.



Comentaris