Veggie-Burguers Casolanes. L'estrella de les hamburgueses a casa.
Ingredients per a 9 unitats:
- 275 gr. Llenties Pardines (550 gr. Un cop en remull).
- 450 gr. Ceba (350 gr. neta i potxada).
- All.
- Julivert.
- Oli Oliva.
- Shoyu.
- Sal.
- Farina de blat de moro.
Preparació
- Posar en remull les llenties durant 8 hores (o tota una nit).
- Tallar la ceba i potxar-la uns 10 minuts (en una paella a foc lent i tapades)
- Picar l’all ben petit. (Algunes processadores no el tallen be).
- En un bol, barrejar tots el ingredients excepte la farina.
- Passar la massa per una processadora d’aliments. O amb el pimer, aconseguint una textura granulada. (millor no afinar massa)
- Tornar a posar la massa al bol. Afegir la farina i barrejar fins a integrar-la be.
- Tastar-la i corretgir-la de sal, si s’escau.
- Extendre un paper de forn. Preparar la bàscula i un motllo rodó o emplatador rodó de 9 cm. diàmetre.
- Agafar porcions de 110 gr. i posar-les al motllo (emplatador). Pressionar una mica la massa i retirar el motllo. (La consistència de la massa ha de permetre que s’aguanti sense motllo).
- Un cop repartides les hamburgueses al paper de forn, enfornar a 180º durant uns 12-15 minuts.
- Retirar del forn i posar-les a refredar (Surten del forn que encara estan una mica toves, conforme es van refredant, agafen més consistència).
- I ja estan a punt.
-
Presentació dels ingredients.
-
Unim els ingredients en un bol
-
La farina la afegim un cop processada la massa.
-
Pesant la massa en una bàscula de cuina.
-
Premsant la massa en l'emplatador.
-
Acabades de sortir del forn.
Procés d'elaboració
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada