Amb molt de gust a xocolata... Intensitat en el color i, el gust... l'hem de tastar, es clar!
Ingredients
- 400 ml. d'aigua (o de beguda d'arròs).
- 30 gr. de cacau en pols pur.
- 20 gr. de sucre integral de canya.
- 30 gr. de xarop d'atzavara (sirope de Agave).
- 2 gr. de café soluble descafeinat (opcional).
- ...
- 35 gr. de midó de blat de moro (Maizena).
- 100 ml. d'aigua (o de beguda d'arròs).
Preparació
① Si fem servir aigua, les natilles seràn d'un color ben fosc, com el de la foto. Si utilitzem beguda d'arròs, el color serà més d'una xocolata amb llet.
Presentació a taula
② Calent es converteix en una xocolata desfeta boníssima.
Aquesta elaboració ens permet fer una xocolata desfeta al matí i un postre de cullera al migdia.
Presentació a taula
② Calent es converteix en una xocolata desfeta boníssima.
Aquesta elaboració ens permet fer una xocolata desfeta al matí i un postre de cullera al migdia.
- Preparar els gots o recipients on presentarem les nostres natilles.
- En un cassó grandet posar l'aigua o beguda d'arròs a bullir. ①
- Una mica abans del moment d'ebullició afegir el sucre, el xarop, el cacau i el café.
- Remenar fins a integrar. Al cacau li costarà una mica, però amb paciència...
- Preparar l'espessant: En un got a part posar 100 ml. d'aigua o beguda d'arròs amb la maizena. Remenar-ho fins a integrar-ho del tot.
- Quan comenci a bullir, abaixar el foc i afegir l'espessant. Remenar lentament fins que torni a bullir i encara un minut més.
- Ens ho podem pendre calent? ... ②
- Repartir en els recipients i deixar refredar a temperatura ambient una horeta. Després es pot guardar a la nevera.
- Abans de servir a taula, es pot decorar amb alguna fruita, gotes de xocolata, galeta mini...
Ho trec de la nevera i... la primera capa és una pell de cacau...
La segona cullerada es refrescant i intensa...
El toc de café es fa present...
Una altra cullerada, please!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada