Crema pastissera vegana



No pot faltar a la pastisseria cassolana-vegana. La crema pastissera. Olé!!


Ingredients:

  • 250 gr. de beguda d'arròs.
  •   25 gr. de midó de blat de moro (maizena).
  •   20 gr. Sucre de canya integral.
  •   10 gotes d'aroma de vainilla.
  •     1 Punta de cullera de canyella en pols o una branqueta de canyella.
  •        Ratlladura de mitja llimona, taronja o mandarina (opcional).


Preparació:


  1. Posar 200gr. de beguda d'arròs en un cassó amb el sucre, la vainilla, la canyella i la ratlladura.
  2. En un got, barrejar els 25 gr. de midó de blat de moro amb els 50 gr. de beguda d'arròs que ens queden. Reservar.
  3. Quan hagi bullit 1 minut aproximadament, colem en contingut per retirar la branca de canyella i les ratlladures i el tornem al cassó.  
  4. Li afegim la barreja del midó i el portem el fem bullir 1 minut més sense deixar de remanar. Ens anirà molt bé fer-ho amb unes varilles.
  5. Aboquem el contingut en un bol i el tapem amb paper film. Que el film toqui la crema i les vores interiors del bol. Així evitarem que faci crosta.
Si per casulitat em despisto i surt crosta...
Ui, quina sorpresa! m'encanta així tota sola!!



Comentaris