No pot faltar a la pastisseria cassolana-vegana. La crema pastissera. Olé!!
Ingredients:
- 250 gr. de beguda d'arròs.
- 25 gr. de midó de blat de moro (maizena).
- 20 gr. Sucre de canya integral.
- 10 gotes d'aroma de vainilla.
- 1 Punta de cullera de canyella en pols o una branqueta de canyella.
- Ratlladura de mitja llimona, taronja o mandarina (opcional).
Preparació:
- Posar 200gr. de beguda d'arròs en un cassó amb el sucre, la vainilla, la canyella i la ratlladura.
- En un got, barrejar els 25 gr. de midó de blat de moro amb els 50 gr. de beguda d'arròs que ens queden. Reservar.
- Quan hagi bullit 1 minut aproximadament, colem en contingut per retirar la branca de canyella i les ratlladures i el tornem al cassó.
- Li afegim la barreja del midó i el portem el fem bullir 1 minut més sense deixar de remanar. Ens anirà molt bé fer-ho amb unes varilles.
- Aboquem el contingut en un bol i el tapem amb paper film. Que el film toqui la crema i les vores interiors del bol. Així evitarem que faci crosta.
Si per casulitat em despisto i surt crosta...
Ui, quina sorpresa! m'encanta així tota sola!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada