Cus-cus amb verduretes i brebatge oriental


Una proposta per sorprendre. Senzilla, aromàtica... i deliciosa!!

Ingredients:

  •   1  tassa de cus-cus integral.
  • 1,5 tassa de caldo de les verdures.
  •   2  Carxofes.
  •   2  Pastanagues.
  •   1  Ceba Gran.
  •   2  Grans d'all.
  • 1/2 Culleradeta Gingebre en pols.
  •       Salsa de soja o Shoyu, vi blanc semi-dolç.
  •       Oli, sal.

Preparació:

  1. El cus-cus: En un cassó bullir el caldo de les verdures, apagar el foc, afegir el cus-cus i remenar. Reservar.
  2. Les verduretes: En una paella, saltejar les verdures tallades ben petites amb una mica d'oli i sal.
  3. El brebatge oriental: En un got preparar 8 cullerades de salsa de soja o 3 de Shoyu amb el gingebre en pols i un bon raig de vi blanc. Remenar-ho be fins que el gingebre quedi ben incorporat.
  4. Quan les verdures estan quasi fetes i demanen líquid, afegir el brebatge i remanar de tant en tant a foc lent.
  5. Integrar les verdures al cus-cus i... Llest!!
Brebatges al poder!!



Comentaris