Una proposta per sorprendre. Senzilla, aromàtica... i deliciosa!!
Ingredients:
- 1 tassa de cus-cus integral.
- 1,5 tassa de caldo de les verdures.
- 2 Carxofes.
- 2 Pastanagues.
- 1 Ceba Gran.
- 2 Grans d'all.
- 1/2 Culleradeta Gingebre en pols.
- Salsa de soja o Shoyu, vi blanc semi-dolç.
- Oli, sal.
Preparació:
- El cus-cus: En un cassó bullir el caldo de les verdures, apagar el foc, afegir el cus-cus i remenar. Reservar.
- Les verduretes: En una paella, saltejar les verdures tallades ben petites amb una mica d'oli i sal.
- El brebatge oriental: En un got preparar 8 cullerades de salsa de soja o 3 de Shoyu amb el gingebre en pols i un bon raig de vi blanc. Remenar-ho be fins que el gingebre quedi ben incorporat.
- Quan les verdures estan quasi fetes i demanen líquid, afegir el brebatge i remanar de tant en tant a foc lent.
- Integrar les verdures al cus-cus i... Llest!!
Brebatges al poder!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada