Textures, aromes i sabors... Experiència sensorial!!
Més informacions sobre la Crema pastissera vegana - Recepta.
Ingredients:
Per a les tartaletes:
- 100 gr. Farina d'espelta integral ecològica.
- 2 Pastanagues ratllades grollerament.
- 1 Plàtan madur ben aixafat.
- 20 gr. Nous picades.
- 20 gr. Avellanes torrades picades.
- 5 gr. Canyella en pols.
- 3 gr. Gingebre en pols.
- 5 gotes d'aroma de vainilla.
- 1 gr. de nou moscada en pols.
- 250 gr. Beguda d'arròs.
- 25 gr. Midó de blat de moro (maizena).
- 20 gr. Sucre de canya integral.
- 10 gotes d'aroma de vainilla.
- 1 Punta de cullera de canyella en pols o una branqueta de canyella.
- Ratlladura de mitja llimona, taronja o mandarina (opcional).
Decoració:
- Nabius vermells remullats 30 minuts.
- Canyella en pols.
Preparació:
- Les tartaletes: Barrejar tots els ingredients. Posar-los en motllos per a tartaletes i al forn 15-20 minuts a 180º. Refredar.
- La crema pastissera: Barrejar 50 gr. de beguda d'arròs amb el midó. Reservar.
- Bullir la resta d'ingredients i colar-los. Afegir la barreja de midó i remenar fins que bulli 1 minut més. Posar en un bol tapat amb paper film.
- Muntatge: Amb una cullera o amb una mànega pastissera, omplir les tartaletes amb la crema i decorar-les amb els nabius. Empolsinar de canyella en pols per sobre.
Et voilà!! bon appétit!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada