Tartaletes de carrot cake amb crema pastissera vegana


Textures, aromes i sabors... Experiència sensorial!!



Més informacions sobre la Crema pastissera vegana - Recepta.

Ingredients:

Per a les tartaletes:

  • 100 gr. Farina d'espelta integral ecològica.
  •     2 Pastanagues ratllades grollerament.
  •     1 Plàtan madur ben aixafat.
  •   20 gr. Nous picades.
  •   20 gr. Avellanes torrades picades.
  •     5 gr. Canyella en pols.
  •     3 gr. Gingebre en pols.
  •     5 gotes d'aroma de vainilla.
  •     1 gr. de nou moscada en pols.

Per a la crema pastissera:

  • 250 gr. Beguda d'arròs.
  •   25 gr. Midó de blat de moro (maizena). 
  •   20 gr. Sucre de canya integral. 
  •   10 gotes d'aroma de vainilla. 
  •     1 Punta de cullera de canyella en pols o una branqueta de canyella. 
  •        Ratlladura de mitja llimona, taronja o mandarina (opcional). 

Decoració:

  • Nabius vermells remullats 30 minuts. 
  • Canyella en pols.

Preparació:

  1. Les tartaletes: Barrejar tots els ingredients. Posar-los en motllos per a tartaletes i al forn 15-20 minuts a 180º. Refredar.
  2. La crema pastissera: Barrejar 50 gr. de beguda d'arròs amb el midó. Reservar.
  3. Bullir la resta d'ingredients i colar-los. Afegir la barreja de midó i remenar fins que bulli 1 minut més. Posar en un bol tapat amb paper film.
  4. Muntatge:  Amb una cullera o amb una mànega pastissera, omplir les tartaletes amb la crema i decorar-les amb els nabius. Empolsinar de canyella en pols per sobre.

Et voilà!! bon appétit!!



Comentaris