Un caprici d'estiu. Una fruita que acostumem a prendre al nadal quan fa fred i que ara, amb la calor, és tant o més indicada.
Ingredients
Per al batut:
- 1/4 de Pinya natural.
- 300 ml. Beguda d'arròs.
- 1 rajolinet (2 gr.) de crema de vainilla (opcional).
- Menta fresca.
Per al xarrupet de xocolata:
- 4 Cullerades de sirope de àgave
- 2 culleradetes de cacau pur.
Preparació
- Pelar la pinya i treure-li la part del cor. Tallar-la a trocets i posar-la al got de la batedora.
- Afegir la beguda d'arròs i la crema de vainilla. (La beguda vegetal pot ser de soja, civada, etc.).
- Si ens agrada molt la menta, podem afegir al batut unes fulles de menta fresca picada. A part de la decoració.
- Batre fins que quedi tot integrat.
- En un got a part. Posem el sirope i el cacau i remenem fins que quedin integrats. Cadascú haurà de trobar la seva textura. En principi busquem una textura prou consistent com per que es mantingui a la superfície del batut.
- La podem presentar amb unes fulles de menta fresca.
Ummm.... Doncs sí, ben bo!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada